Pique mesh ie

1. Fa'amatalaga ma le fa'avasegaina o le igoa ole pique mesh:

Pique mesh: i se uiga lautele, o se faaupuga lautele mo le ie faiga concave-convex o lalaga matasele.Talu ai ona o le ie o loʻo i ai se faʻaogaina tutusa le faʻaogaina o le aʻafiaga, o le pito i luga e faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu e sili atu nai lo le ofutino tasi masani i tulaga o le ea ma le vevela vevela, ma le mafanafana o le afu.I se uiga vaapiapi, o lona uiga o se ie 4-auala, tasi-taamilosaga, concave-convex ie lalaga e se masini jersey e tasi.Ona o le pito i tua o le ie o loʻo tuʻuina mai ai se faʻailoga faʻailoga, e masani ona taʻua o le faʻailoga faʻailoga i totonu o le alamanuia.

O lo'o i ai fo'i se mata'i pique fa'alua masani.Talu ai o le pito i tua o le ie o loʻo i ai se foliga hexagonal, e masani ona taʻua o le hexagonal mesh i totonu o pisinisi.Ona o le fausaga le tutusa i tua e tutusa ma le soka, e taʻua foi o le soka soka.O lenei ie e masani ona faʻaaogaina o le pito i luma o le ofusa i se sitaili hexagonal i le pito i tua.

E le talafeagai le fa'aogaina o mata e fa'aigoa ai le pique mesh, aua o le 'ie e leai ni mata'i'o'o'o.Ma o nisi o fa'aliliuga moni e foliga mai e fa-suitū mata ma fa'a-hexagonal meshes e mana'omia atili fa'amaoniga o le fa'atulagaina o ie ma le faiga.O se fa'aliliuga sese ea i le va o le lalaga fa'alu'u fa-selu mata ma le ono-selu mata?

E mafua mai i le suiga o le tasi-peced ground mesh poʻo le lua-peced mesh mesh, e mafai ona atiaʻe le tele o sitaili eseese o le fausaga pique mesh tasi itu.E aofia ai nisi o ie e mafai ona lalaga faʻatasi ma piques ma jerseys, o loʻo i ai faʻamau faʻasaga, taʻavale faʻalava, sikuea, ma isi. E mafai foi ona tuʻufaʻatasia le tele o ituaiga ie e ala i le jacquard.

O masini lalaga lua itu e iai fo'i nisi 'ie, e iai le fa'a'ofu'u-convex, lea e ta'ua o pique mesh fa'alua i nisi vaega.Manatua e manaʻomia ona faʻaeseese mai le lua-patch mesh i luga o masini lalaga jersey tasi.Fa'alua pesega ma fa'alua ie mercerizing, vulu lanu komipiuta lapopo'a fa'ailoga lanu fasi, komipiuta jacquard, komepiuta tautau warp, modal/bamboo alava/tencel/vai-absorbing ma afu-wicking fiber/antibacterial fiber/ cotton organic ma isi filo.Ose ituaiga pito maualuga o ie pique mesh.

2. O ituaiga o mata pique:

O lo'o fa'a'ofuina le vulu felanulanua'i 'ie tasi pique mata

Fa'aloaloa mata tasi pique ma spandex

Lomiga lua pique mata

Mesh pique mata'ilua

3. Fa'aogaina o La'ei o Pique Mesh

O mitiafu mitiafu lanu lanu lanu ua lauiloa mo le tele o tausaga, o se ie mitiafu e talafeagai mo alii ma tamaitai.E ala i le tuʻufaʻatasia o le ie, o le aʻafiaga o le tino (eseese le mafiafia ma le le tutusa), o le faʻaleagaina o lanu, suiga o le lautele o taʻavale, ma le mamanu ma le fesuiaiga o nisi sitaili lavalava, e mafai ona suia le tele o mitiafu. .

Mitiafu Crocodile ma pa lanu masani.E oo lava i le ie lua pique ua faaigoa i le "Lacoste".


Taimi meli: Feb-02-2021